Over Ons

240_F_184737165_gMZGQao0xsA2xMQ5WSRLqkNvViL25Jxc

Historie

Target Mart werd in 1992  opgericht als een fysieke winkel die klanten voorzag van etnische cosmetica en voeding. De onderneming, inmiddels overgenomen door de volgende generatie, is gegroeid en bestaat momenteel uit twee vestigingen, 400 m² aan winkelplezier in zowel Schiedam als Utrecht. Het familiebedrijf is een toonaangevende specialist op het gebied van afro-cosmetica en tropische voeding. Naast de fysieke winkels van Target Mart zijn de eigenaren sinds 2014 bezig met het opzetten van een webshop zodat het concept toegankelijk wordt voor een breder publiek en de producten vanuit heel Nederland en andere landen binnen de EU besteld kunnen worden. De webshop bevat nog niet het complete assortiment van de winkels maar we zijn hard bezig om het online assortiment continue uit te breiden. 

Target Mart voorziet haar klanten in eerste instantie uit onze bestaande winkels  maar functioneert ook als groothandel voor winkels in het dezelfde branche, restaurants, web winkels en evenementen.

Assortiment

Afro haar, krullend haar, stijl haar? Target Mart heeft voor elk wat wils. Target Mart heeft een groot assortiment aan Afro cosmetica, synthetisch en Human-haar (100% Braziliaans en Peruviaans haar). Het uitgebreide assortiment bestaat daarnaast uit kwalitatieve producten voor elke haartype.  Target Mart verkoopt ook geïmporteerde merken die exclusief bij Target Mart verkrijgbaar zijn. Naast cosmetica en haar heeft Target Mart ook een ruim assortiment aan kappersbenodigdheden.

Target Mart verkoopt tropische voedingsproducten uit de hele wereld. Producten uit onder andere Afrika, Azië, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten zijn er allemaal te vinden. Ons assortiment blijft groeien omdat we luisteren naar de vraag van onze klanten en ons uiterst best doen om aan ieders wens te voldoen. 

240_F_89014755_29X8s1U0PKaFi4gcG69088NvhQifMwzF
wp2430546

Duurzaamheid

Naast het behartigen van de wensen van onze klanten, vinden we het bij Target Mart ook belangrijk om verantwoord maatschappelijk te ondernemen. Dit proberen we op verschillende manieren te bereiken. Target Mart heeft een nauwe samenwerking met de Voedselbank om voedingsmiddelen te doneren. Zo helpen we onze medemens en gaan we tegelijkertijd verspilling tegen. Daarnaast proberen we enkel recyclebare verpakkingsmateriaal te gebruiken bij het versturen van onze pakketjes. We zijn continue bezig met het vinden nieuwe manieren om bij te kunnen dragen aan een duurzame wereld. 

Ons vestigingen

 

TARGETMART.NL  (WEBSHOP)

TARGETMART.NL (WEBSHOP)

Kiotoweg 124-126 3047BG, Rotterdam The Netherlands TEL:+(31)10-2035303 webshop@targetmart.nl
Target Mart Utrecht

Target Mart Utrecht

Amsterdamsestraatweg 311
3551 CH. Utrecht
TARGET MART SCHIEDAM

TARGET MART SCHIEDAM

Mgr. Nolenslaan 520-522
3119 EN Schiedam
Translate »